Showroom Van Haneghem te Oostzaan

Showroom Van Haneghem (Oostzaan)

Fotografie: Ilse Online

Een ruim huurpand in Oostzaan fungeert als de nieuwe showroom voor Van Haneghem. Martijn van Haneghem is bevriend met Piet Boon en hij is ook Natasja's go-to tuinarchitect wanneer een klant vraagt om een tuinontwerp en/of -aanleg.

Bij het ontwerp van de ruimte was het doel om het buitengevoel naar binnen te halen, dus (tuinhuisjes)hout en beton werden de basis. Natasja tekende het ontwerp voor een losse houten box in de ruimte waar alle werkplekken en spreekruimten zich bevinden. Een podium zorgt voor een leuk verspringend hoogteverschil en dient als plek om seizoenspresentaties te geven.

www.vanhaneghem.nl

Photography: Ilse Online

A large rental building in Oostzaan functions as the new showroom for Van Haneghem. Landscape architect Martijn van Haneghem is friends with Dutch designer Piet Boon and he is Natasja's go-to person when her clients need garden design.

While designing the interior, the goal was to bring the outside in. Cottage-inspired wood and concrete are the dominant materials used in the space. Natasja created the design for the wooden box in the middle of the showroom for different work places and boardrooms. A stage gives the space interesting height differences and is used for seasonal presentations on trends in garden design.

www.vanhaneghem.nl